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This concerns the bidding status of employees in beginning classifica-
tions or in other classifications which accrue seniority in a lower beginning
classification in the same Line of Progression.

(a) Any such employee who has transferred from one Line of
Progression to another will, after completing six (6)
months in the present Line of Progression, be credited
with classification seniority in the beginning classifi-
cation of his present Line of Progression equal to the
time spent in other Lines of Progression, but such credit
shall not exceed six (6) months. Bids from such an
employee will not be considered under the provisions of
Subsection 205.7(b) until such time as his accumulated
seniority for bidding purposes is equivalent to the time
required to progress from the starting wage to the top
rate of the beginning classification in his present Line
of Progression.

(b) Any other such employee who has not transferred to his
present classification from another Line of Progression
shall not have his bid considered under the provisions of
Subsection 205.7(b) until such time as be has wofked the
same period of time in his present Line of Progression as
that required to progress from the starting rate to the
top wage rate of such lower begi~ning classification.

The provisions of this Labor Agreement Interpretation shall be effective
February 1, 1965.
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